ҚАЗАҚСТАНДАҒЫ САЙЛАУ ЭВОЛЮЦИЯСЫНЫҢ ЗЕРДЕЛЕНУ ДЕҢГЕЙІ ЖӘНЕ ПЕРСПЕКТИВАСЫ: THE - Пұсырманов, Нұрбек; Еркебұлан, Аманғосов; Қуандық, Какимов; Сәкен, Есіркеп (ҚОҒАМ ЖӘНЕ ДӘУІР, 2023)
Мақала тәуелсіз Қазақстан кезеңіндегі сайлаудың эволюциялық дамуы зерттелуінің қырларына, соның ішінде ауыл әкімін сайлау деректеріне библиографиялық шолу жасап, одан әрі сайлау жүйесін дамытудың кейбір қырларына ғылыми назар аудартады. Зерттеу мақаласы «Қазақстан тарихындағы саяси институттар мен құрылымдардың эволюциясы (ХІХ-ХХІ ғғ.) бағдарламалық-мақсатты қаржыландыру (№ВR21882308) аясында жарияланып отыр.