Орталық Азия туралы шетел әдебиеттеріне шолу: қазақтардың ежелгі тарихы - Лаумулин, Мурат (ҚОҒАМ ЖӘНЕ ДӘУІР, 2021)
Бұл рецензия бұған дейін басылымға шыққан Орталық Азия туралы шетелдік (негізінен батыстық) саяси ғылымдар әдебиеттеріне арналған көптеген шолулардың және көптеген рецензиялардың жалғасы болып табылады. Әдетте, әр шолу хронологиялық қағида бойынша белгілі бір жылы жарыққа шыққан және тақырыптық әдебиетке арналады *